Iyi Ki Varsın Eren / İyi ki varsın Eren - Maçka ilçesinde geçen yıl pkk´lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle jandarma astsubay başçavuş ferhat gedik ile şehit olan eren bülbül´ün şehadetlerinin üzerinden bir yıl geçti.

Iyi Ki Varsın Eren / İyi ki varsın Eren - Maçka ilçesinde geçen yıl pkk´lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle jandarma astsubay başçavuş ferhat gedik ile şehit olan eren bülbül´ün şehadetlerinin üzerinden bir yıl geçti.. Çağdaş demokrasiden, evrensel hukuktan i̇yi ki varsın eren! İyi ki varsın eren yazılı bombayla teröristlerin üzerine kabus gibi çöktüler van'da pkk'lı teröristlere yönelik hava harekatı. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. Jandarmaya yardımcı olurken şehit oldu. Yıldızsın, aysın, eren iyi ki varsın.

Allah senin sesini duydu belki de. Ki, hiçbir sitem bu kadar temiz ve berrak olamazdı. Eren i̇yi ki varsın şarkı sözü. Geçtiğimiz sene trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup pkk'lı terörist arasında çıkan çatışmada başçavuş ferhat gedik şehit oldu. Ağır yaralanan 15 yaşındaki eren bülbül yaşamını yitirdi.

İyi ki varsın Eren! Doğum gününde de unutulmadı... Eren ...
İyi ki varsın Eren! Doğum gününde de unutulmadı... Eren ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Eren bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın. Askere polise taş atarken değil vatana karşı kurşun sıkanlara karşı dururken şehit oldu. 15 yaşındaki eren bülbül terör örgütü pkk tarafından 3 yıl önce katledildi. Ama şimdi ardından milyonlar sesleniyor, i̇yi ki varsın eren diye. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. Yıkılsın yeryüzü, kanın yerde kalmasın. Fotoğrafçı yavuz atalay, sergilerden elde ettiği gelirle kenya'da açtığı su kuyusuna, şehit eren bülbül'ün adını verdi. Çocuk bedenini toprağa verildiği sıralarda, cezaevine tıkılan 150'den fazla gazeteciye ek olarak üç beş gazeteciyi daha gözaltına alıp birkaçını daha cezaevine tıktığımız şu günlerde.

Iyi ki varsın eren, allah ailene bolca sabır versin.

Allah senin sesini duydu belki de. Türkiye o gün yasa boğulurken eren'in 24 haziran günü attığı 'biri de çıkıp demiyor ki: Maçka ilçesinde geçen yıl pkk´lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle jandarma astsubay başçavuş ferhat gedik ile şehit olan eren bülbül´ün şehadetlerinin üzerinden bir yıl geçti. Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak. Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir. Eren bülbül'ü ve astsubay ferhat gedik'i şehadetlerinin 4. Yıldızsın, aysın, eren iyi ki varsın. İyi ki varsın eren' paylaşımı yürekleri dağladı. Eren bülbül, facebook'ta yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımının yıl dönümünde sosyal medyada anıldı. Yıkılsın yeryüzü, kanın yerde kalmasın. Iyi ki varsın eren, iyi ki varsın yıllar geçse de hep 15 yaşında kalacak mert türk. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj. #i̇yikivarsıneren.vatan sana minnettar.trabzon maçka kırsalında 15 yaşındaki eren bülbül bir grup pkk'lı teröristin erzak çalmak için bir eve girdiğini.

Yıkılsın yeryüzü, kanın yerde kalmasın. *** i̇yi ki varsın eren! Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak. İyi ki varsın mehmet eren! Iyi ki varsın eren, iyi ki varsın yıllar geçse de hep 15 yaşında kalacak mert türk.

"Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin ikinci tanıtımı ...
"Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin ikinci tanıtımı ... from icdn.ensonhaber.com
İyi ki varsın mehmet eren! Eren bülbül'ün acı haberinin duyulmasının ardından facebook hesabından yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın. Bir damla kan mı var yoksa yaş mı düşmüş kirpiğinin ucuna yoksa sancılı bir gülümseyiş mi var yaralanmış dudağında ne kadar acısan da acıyor demezsin bilirim saklı bir tebessüm zulan var senin en yırtılası çığlıklarını bastırırsın onunla. Sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Maçka ilçesinde geçen yıl pkk´lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle jandarma astsubay başçavuş ferhat gedik ile şehit olan eren bülbül´ün şehadetlerinin üzerinden bir yıl geçti. Trabzon'un maçka ilçesinde pkk'lı teröristleri ihbar eden ve güvenlik güçlerine teröristlerin yerini gösterirken şehit olan eren eren bülbül nasıl şehit oldu. Çocuk bedenini toprağa verildiği sıralarda, cezaevine tıkılan 150'den fazla gazeteciye ek olarak üç beş gazeteciyi daha gözaltına alıp birkaçını daha cezaevine tıktığımız şu günlerde. Sosyal medyada binlerce i̇yi ki varsın eren mesajı paylaştı.

Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir.

Eren, fındık topladığını ancak ertesi gün köprüyanı köyünün karşı yamaçtaki camisinde kılacağı cuma namazından sonra kendisini almalarını istedi. #i̇yikivarsıneren.vatan sana minnettar.trabzon maçka kırsalında 15 yaşındaki eren bülbül bir grup pkk'lı teröristin erzak çalmak için bir eve girdiğini. Bir yıl önce bugün, 15 yaşındaki eren bülbül trabzon maçka'da pkklı teröristlerin yerini göstermesi sebebiyle şehit oldu. Bir damla kan mı var yoksa yaş mı düşmüş kirpiğinin ucuna yoksa sancılı bir gülümseyiş mi var yaralanmış dudağında ne kadar acısan da acıyor demezsin bilirim saklı bir tebessüm zulan var senin en yırtılası çığlıklarını bastırırsın onunla. Çağdaş demokrasiden, evrensel hukuktan i̇yi ki varsın eren! Fotoğrafçı yavuz atalay, sergilerden elde ettiği gelirle kenya'da açtığı su kuyusuna, şehit eren bülbül'ün adını verdi. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi. Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak. Gedik'in şehadetinin ardından 15 yaşındaki eren bülbül ise pkk'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır. Sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Mekanın cennet olsun kahraman uşak. Eren'in, köprübaşı mahallesi'nin bir dönem muhtarlığını yapan babası hasan bülbül'ün bir süre önce vefat ettiği belirtildi. Trabzon maçka'da terör örgütü pkk'nın şehit ettiği 16 yaşındaki eren bülbül'ün facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj.

Iyi ki varsın eren, allah ailene bolca sabır versin. Eren'in, trabzonspor futbol okulunda eğitim aldığı öğrenildi. Eren bülbül'ü ve astsubay ferhat gedik'i şehadetlerinin 4. Ağzına sağlık var olasın eren i̇yi̇ ki̇ varsin. Kimlere küskünlük duydun da ettin o sitemi.

iyi ki varsın eren - uludağ sözlük galeri
iyi ki varsın eren - uludağ sözlük galeri from galeri13.uludagsozluk.com
Sosyal medyada binlerce i̇yi ki varsın eren mesajı paylaştı. Hayatının baharında, imam hatipli gencimiz eren bülbül kardeşimiz peygamberler ve sıddıklarla birlikte olacağı şehadet mertebesine ermiştir. Eren'in şehadeti ailesini ve ülkeyi yasa boğdu. Eren bülbül, facebook'ta yaptığı biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımının yıl dönümünde sosyal medyada anıldı. Trabzon'un maçka i̇lçesi kırsalında köprüyanı mahallesi vazelon manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir. Şehit eren bülbül yavrumuza rabbimiz rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Askere polise taş atarken değil vatana karşı kurşun sıkanlara karşı dururken şehit oldu. Tinin şad, mekanın uçmağ olsun.

Bir yıl önce bugün, 15 yaşındaki eren bülbül trabzon maçka'da pkklı teröristlerin yerini göstermesi sebebiyle şehit oldu.

Tinin şad, mekanın uçmağ olsun. Yıkılsın yeryüzü, kanın yerde kalmasın. Vali yerlikaya, i̇yi ki varsın eren diyerek şu ifadeleri kullandı: İstiklal caddesi'nde i̇yi ki varsın eren grafiti çalışmasına yoğun i̇lgi. Sosyal medyada binlerce i̇yi ki varsın eren mesajı paylaştı. 11 ağustos 2017'de trabzon'un maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen eren bülbül'ü rahmetle anıyoruz. Sosyal medyada küçük yaşında odun taşırken görüntülendiği fotoğrafı ve biri de çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın paylaşımıyla hafızalarda derin iz bırakan şehit bülbül'ü, türkiye kalbine gömdü. Biri de çıkıp demiyor ki, eren iyi ki varsın! senin gibilerine doğar doğmaz öğretilir kahraman olmak. Eren'in, köprübaşı mahallesi'nin bir dönem muhtarlığını yapan babası hasan bülbül'ün bir süre önce vefat ettiği belirtildi. Mekanın cennet olsun kahraman uşak. Askere polise taş atarken değil vatana karşı kurşun sıkanlara karşı dururken şehit oldu. Şehit eren bülbül yavrumuza rabbimiz rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ama şimdi ardından milyonlar sesleniyor, i̇yi ki varsın eren diye.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook